Wie zijn wij

Passie voor food
Wat ons bindt is de passie voor hoogkwalitatief food. Food dat met liefde is gemaakt en waar mensen blij verrast van worden. Wij gunnen u een bijzonder event en daar staan wij garant voor. Wij geloven in wat wij doen en stellen hoge kwaliteitseisen aan onszelf.

Toegewijd
Wij zijn een toegewijd team dat gespecialiseerd is in het verzorgen van de totale organisatie van uw event: van aankleding, foodcatering tot hospitalityservices van zakelijke, exclusieve particuliere evenementen, beurzen en publieksevents. Dit allemaal op locatie.

Met meer dan 10 jaar ervaring in professionele keukens, foodevents en gastvrijheid, is het onze passie om samen met u, van uw evenement één te maken die uw gasten blijven onthouden. Voor alle gelegenheden, maken we gebruik van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit. We bieden een volledig verzorgd evenement op maat dat past bij u, uw smaak, uw budget en uw levensstijl.

Liefde voor food
Wij zijn pioniers die voortdurend willen vernieuwen en laten ons graag inspireren door internationale trendsetters op foodgebied. In Nederland maken we het verschil door onze professionele en hoogwaardige, wereldse fusion foodarrangementen. De diversiteit ziet u niet alleen terug in onze producten en diensten, maar ook in onze personeelssamenstelling. Wij werken uitsluitend met ervaren en ambitieuze professionals.

J75A2500
J75A2782