Partners & Events

JustBiB 2015
Dit is een fantastisch tweedaags event voor + size vrouwen die het geweldig vinden om een dag lekker in de watten gelegd te worden en van shoppen houden. Dit kan op de beurs bij de vele grote(re) maten mode boetieken die de allernieuwste +size fashion laten zien en verkopen. BOCHA food & events heeft voor de tweede keer het eten en drinken verzorgd op deze vakbeurs. In 2o15 volgen meer opdrachten voor JustBiB.

Iftar  Amsterdamse Politie
Al vijf jaar aaneengesloten verzorgt BOCHA food & events de iftar van de Amsterdamse politie dat jaarlijks wordt georganiseerd in het World Fashion Centre. Deze iftar wordt als de grootste iftar van Europa gezien. De iftar trekt gemiddeld 1200 tot 1500 gasten.

MarocEXpo
Maroc Expo is een event dat bedrijven en particuliere netwerken bij elkaar brengt. Een business platform dat een brug probeert te slaan tussen het bedrijfsleven in Nederland en de snel groeiende economie in Marokko. Het biedt een podium voor diverse stands, muziek-  en fashionentertainment.  Met 10.000 bezoekers is het een succesvol event dat ook dit jaar plaats zal vinden. En waarvan wij de 600m2 foodcourt mogen verzorgen. De bezoekers kunnen behalve voor de rijke Marokkaanse keuken ook kiezen voor Japanse en diverse Oosterse gerechten.

TwizaFestival
Dit festival in de Rai in Amsterdam staat in het teken van de Amazigh-cultuur en biedt een scala aan activiteiten op het gebied van muziek, film, fotografie, debat & dialoog, workshops, gastronomie, mode, Marokkaanse souk met ambacht en theater. BOCHA food & events voorziet drie dagen lang de 10.000 bezoekers van het Twiza Festifal van lekker, vers en halal eten.

Djemaa el Fna Rotterdam
Djemaa el Fna – Eetplein Rotterdam is een festival geïnspireerd op het gelijknamige plein in Marrakech. Dit festival is een jaarlijks terugkerend event en is voor de derde keer georganiseerd.

Het plein daagt haar bezoekers uit: proef eens van een andere cultuur! Het Museumpark verandert in een gigantisch openluchtrestaurant met een mooi programma. Bocha food & events verzorgt in het eigen openlucht restaurant heerlijke wereldgerechten.

Ladies Glamour Party en Dreamparty 3 van Dreamers Inc
De 100% vrouwenfeesten waar het om dansen, eten en jezelf verwennen gaat. Met natuurlijk sushi, alcoholvrije cocktails, lekker Marokkaans eten en nog veel meer. Deze feesten zijn een cadeau voor iedere vrouw. Verstand op nul en genieten!

Halal Expo Europe
Halal Expo Europe is de ideale plek om ondernemers uit de wereldwijde halal sector bij elkaar te brengen. Met speciale aandacht voor voeding, cosmetica en de financiële sector. Behalve de aanwezigheid van ongeveer 100 exposanten uit binnen en buitenland die actief zijn in de halalindustrie, zullen er tevens lezingen, paneldiscussies en seminars plaatsvinden met als doel het overdragen van kennis. Hiernaast zullen matchmaking gesprekken worden georganiseerd ten behoeve van het ontstaan van strategische partnerschappen. Bocha food&events is dit jaar de exclusieve cateraar op dit event.

SMAP Brussel
Al vijftien jaar profileert SMAP GROUP zich als een bijzondere bemiddelaar met de ambitie om bij te dragen aan toenadering en uitwisselingen tussen Marokko en Frankrijk – en andere Europese landen. Door evenementen te organiseren waarbij tienduizenden mensen betrokken zijn, draagt SMAP GROUP actief bij aan de uitwisselingen tussen Marokko en de Europese Unie. In deze weet zij zich ondersteund door vrienden van Marokko en de 5,2 miljoen Marokkanen die in het buitenland wonen.

Verder organiseren we ook foodevents voor:

Infomedics

IBIZA Xperience Fair Eindhoven

Havenfestival

En meer…

7B6B1492
Politie-Iftar 2013 247
hafid
IMG_0117
IMG_0940